Képviselő testület

polgármester

Piskolti Béla

polgármester

1959-ben születtem, kis megszakítással gyermekkorom óta Petőházán élek. Okleveles vegyészmérnök, a Sefra-Farben Kft. festékforgalmazó cég társtulajdonosa vagyok, német nyelvismerettel rendelkezem. 1998 óta veszek részt az önkormányzati munkában, 2002-2006 között alpolgármester voltam, 2006 óta vagyok a település társadalmi megbízatású polgármestere. A civil szférában a Petőházi Sportegyesületet elnökként, az egyházközséget a plébániai tanácsadó testület tagjaként segítem. Nős vagyok, feleségem Magyar Marianna nyelvtanár, két felnőtt gyermekünk van, Béla és Bence valamint három unokánk: Lili, Áron és Bence. Polgármesterként legfontosabb feladatomnak a község folyamatos fejlesztését, a petőháziak életminőségének javítását, a civil szféra támogatását és ezek eredményeként a lakosság igazi közösséggé formálását tartom.

+36 20/232-7020
alpolgármester

Hegyi Gusztáv

alpolgármester

55 éves, nős, két nagykorú fiú édesapja vagyok. A Fertőszentmiklósi Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola Petőházi Tagiskolájának pedagógusaként dolgozom. 1987 óta lakom Petőházán. 1990-től a képviselő testület tagjaként tevékenyen veszek részt a település életében. Továbbra is arra törekszem, hogy munkámmal támogassam községünk dinamikus fejlődését.

06 70/331 3322
képviselő

Bieder Tibor József

képviselő

Bieder Tibor vagyok, 60 éves, gyerekkorom óta élek Petőházán. Gépészmérnök, munkavédelmi szakmérnök az iskolai végzettségem. Munkabiztonsági és emelőgép szakértőként dolgozom, mint egyéni vállalkozó. Az önkormányzati munkában a negyedik ciklusomat töltöm. Piskolti Béla polgármester úr terveit-céljait elfogadva továbbra is fontosnak tartom, hogy szeretett falunk az előző évekhez hasonlóan továbbra is dinamikusan fejlődjön, alakuljanak ki új építési telkek, működjön óvoda, iskola, legyen orvos, gyermekorvos. Épüljön, szépüljön településünk minden tere és utcája. Üzemeljen a strandunk és legyen magas színvonalú kulturális munkával és gyerekzsivajjal teli Közösségi Házunk.

képviselő

Kóbor Csaba

képviselő

1986 óta vállalkozó vagyok. Rendezvényszervezéssel, lebonyolítással és vendéglátással foglalkozó cégek működtetésével foglalkozom. 1994 óta veszek részt folyamatosan a képviselői munkában. 1987 óta élünk közösen Petőházán. Feleségem Sövegjártó Judit, három gyermekünk van Lili, Péter és Márkó.

+36 30/9373-970
képviselő

Németh Jánosné

képviselő

képviselő

Pogátsa József

képviselő

képviselő

Radics László

képviselő

54 éves vagyok, gépmunkásként dolgozom Ausztriában az Interpane Glas Industrie AG. Születésem óta Petőházán lakom. Családi állapotom nős, két gyermekem van, 25 éves lányom és 16 éves fiam. 2009 tavaszán kerültem be az önkormányzat képviselő testületébe. Céljaim közé tartozik a településünkön működő egyesületek támogatása és a jelenleg működő intézmények jó és még jobb színvonalon tartása, fejlesztése a lehetőségek keretén belül.

+36 30/936-4112